slidersliderslider

 

 

Elektrische fiets ombouwset producten bestellen

Bestellen van de e-bike EFOS producten kan: ONLINE of AFHALEN op locatie.

Afhalen:

Als u bestellingen op wil halen, stuur even een mail via het contactformulier of neem even telefonisch contact op. Dit kan op het telefoonnummer: 06-23391623 Marcel van Gorp

Op dit telefoonnummer kan tevens een afspraak gemaakt worden om de e-bike EFOS te testen door een gratis proefrit te maken op een van onze testfietsen.

Bij de aanschaf van een ombouwset kan u uw fiets tegen een zeer gunstig tarief van 125  tot  300 euro laten ombouwen. Het tarief is afhankelijk van het type fiets en van bij wie deze laat uit voeren. De dealers zitten met hun tarieven dicht bij elkaar maar hebben hun eigen prijsstelling.

Hier bestellen in de e-Bike EFOS webwinkel ombouwsets en onderdelen en met ideal betalen

 

Direct online bestellen kan door:

-  Via de link hierboven in de webwinkel een bestelling te plaatsen

-  Of hieronder te bestellen/offerte aan te vragen via het bestelformulier in te vullen en te verzenden.

Bij online bestellen vindt de bezorging plaats door een pakketdienst, tenzij u anders vermeld. Binnen Nederland  worden er geen verzendkosten in rekening gebracht bij de bestelling van een compleet nieuw ombouwset. Na het verzenden van uw order krijgt u een orderbevestiging samen met een factuur. Het product wordt verzonden nadat de betaling is voldaan. Alle ombouwsets van e-bike EFOS hebben een jaargarantie.

  

Tel. 06-23391623  Marcel van Gorp   info@ebike-efos.nl  Loo 4, 5571KR Bergeijk

 

 

  • Geen verzendkosten
  • Haal en brengservice

Uw gegevens

Verzending

Opmerkingen

Verzend!